- Top billedet

Producenten

Snitgrønt

Heins LogoPeter Heins Ifri-Gemüse er et familiedrevet firma, der kan dateres helt tilbage til år 1897, hvor John Heins solgte frugt og grønt og endog dåsevarer. Op igennem 1900 tallet førte Harry Heins firmaet videre og var op til 70’erne Nordtysklands største producent af kål og rødbeder på dåse. Siden slutningen af 1980’erne har Peter Heins Ifri-Gemüse eksisteret i den form, som vi kender i dag med fjerde generation ved roret. Nemlig med frisksnittede grønsager og skåret frugt i et væld af varianter og variationer.

 

Peter Heins har kunder indenfor industri, engros-og institutionelle køkkener, cateringvirksomheder, hoteller og catering. Professionalisme og know-how igennem årtier er vores garanti for kvalitet og fleksibilitet som kunderne værdsætter. Her kan kunder få deres ønsker opfyldt, om man er stor eller lille. Uanset om det drejer sig om specielle variationer eller store mængder.


Heins er certificeret under de strenge HACCP og TÜV krav i henhold til IFS Food version 5 og også det økologiske certifikat (kodenummer kontrolmyndighed EN-ECO-005). Hjemmeside: http://www.peterheins.de/

 

Dressing

Optimahl LogoBIGFOOD Produktions GmbH blev grundlagt i 1999 af tyske Lufthansa AG og familien Reese. I 2004 frasolgte Lufthansa AG sin aktiepost og selskabet ejes i dag af familien Reese. De er specialiseret i friske convenience produkter indenfor dressinger, saucer og dips, og er markedsleder i Tyskland indenfor dette segment. På fabrikken i Zarrentin (ca. 50 km. øst for Hamburg) produceres mere end 80 forskellige recepter. Primært under eget mærke „OptiMahl“ & ”OptiMahl Starline”, men også et større antal varianter under kunders egne mærker.

 

Der er tale om kold-produktion, dvs. ingen varmebehandling af produkterne. Hermed opnås den optimale aroma af alle råvarerne. Ligeledes arbejdes der UDEN konserveringsmidler, smagsforstærker, farvestoffer og andre ”kedelige” tilsætningsstoffer.

 

Produktionen er certificeret under de strenge HACCP & IFS 5 krav (International Food Standard) og godkendt til ØKO-produktion, hvor over 95% af råvarerne kommer fra andre EU lande.

Leverancer sker via grossister og styrken ligger i Food Service området. Hjemmeside: http://www.optimahl.com/